2024.05.11 – 2024.05.12 Moto brolio paramos Ralis 2024

Gegužės 11 - 12 d. Gerus darbus reikia daryti garsiai, o kai veikla vyksta drauge – darbai tampa dideliais! Asociacija „Lietuvos Motociklistų Klubas (LMK)“ kviečia visus motociklų entuziastus ir gerų darbų šalininkus atidaryti moto sezoną su prasminga misija – prisijungti prie „Moto brolio paramos Ralis 2024“.

Gerus darbus reikia daryti garsiai, o kai veikla vyksta drauge – darbai tampa dideliais! Asociacija „Lietuvos Motociklistų Klubas (LMK)“ kviečia visus motociklų entuziastus ir gerų darbų šalininkus atidaryti moto sezoną su prasminga misija – prisijungti prie „Moto brolio paramos Ralis 2024“. Šių metų renginio dienos – gegužės 11-12.

Kasmet šis įvykis suburia bendruomenę ne tik malonumui ir aistrai motociklams, bet ir siekiui būti saugesniais bei atsakingesniais kelyje. Jis primena mums apie svarbų solidarumo ir paramos poreikį, gerbiant vieni kitus ir saugant kiekvieno sveikatą bei gyvybę.

Šiais metais mes susiburiame palaikyti mūsų moto brolio – Arnoldo. Arnoldas, važiuodamas motociklu pagrindiniu keliu, patyrė eismo įvykį, įvykį, kurio metu į jį neleistinai įvažiavo automobilis. Arnoldo greitis nustatytas iki 53 km/h. Nors greitis ir nebuvo didelis, bet traumos buvo patirtos labai sunkius, gydymo perspektyvos vertinamos kaip labai prastos. Dabar, daugiau nei bet kada, Arnoldui reikalinga mūsų bendruomenės parama – tiek moralinė, tiek finansinė, kad galėtų atsigauti po sužalojimų ir stiprinti sveikatą.

Tiems, kurie negali dalyvauti renginio motociklų kolonoje, tačiau nori paremti šios iniciatyvos tikslus, mes LMK kviečiame atvykti į specialiai numatytus sustojimo taškus. Čia bus galima įmesti simbolinę „auką“ į specialiai pažymėtą MBPR2024 kanistrą, o surinktos lėšos bus įteiktos šių metų herojui.

Renginio kulminacija – susitikimas Prisikėlimo aikštėje Šiauliuose, kur vyks kanistro su rinkta parama įteikimas Arnoldui, pademonstruojant ne tik motociklininkų bendruomenės solidarumą, bet ir visuomenės dėmesį bei palaikymą. Kviečiame visus, kuriems svarbios šios vertybės, dalyvauti ir padaryti šį renginį dar viena įsimintina ir prasminga moto bendruomenės iniciatyva.

MARŠRUTAS, IŠVYKIMO LAIKAI, REGISTRACIJA IR KITA SVARBI INFORMACIJA.